šo body/footerī
×

Om oss

Vi erbjuder kompletta prefabricerade huslösningar, från ritning till konstruktion och byggnation. Vi använder uteslutande miljövänliga material och tar ansvar för hela processen från tekniska ritningar till det nyckelfärdiga huset. Därför kan vi garantera att ditt nya hus håller en hög kvalitet och blir färdigt enligt överenskommelse.

 

Vi på Skandlink erbjuder kompletta prefabricerade huslösningar till både företag och privatpersoner i Norden. Vi hjälper dig under hela resans gång och ser till att allt går smidigt med ritningar, konstruktion och byggnation. Vårt kontor och vår tillverkningsanläggning ligger i Liepaja vid Lettlands Östersjökust vilket innebär att vi enkelt kan leverera hus till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Hållbarhet genomsyrar allt vi gör och vi tar ansvar för hela byggprocessen, från framtagandet av ritningar tills dagen du står med nycklarna i din hand. Vi använder oss alltid av miljövänliga material vid tillverkningen och kompromissar aldrig med kvaliteten på våra produkter.

Vårt företag är certifierade för ISO 9001: 2015 och ISO 14001: 2015. Det innebär att vi har implementerat ett kvalitets- och miljöledningssystem där alla processer och procedurer är noggrant utformade och kvalitetstestade enligt gällande internationella standarder. Allt för att kunna uppfylla lokala byggregler - och i slutändan se till att du som kund blir nöjd med ditt nya hus.

  

File download:

Fråga oss

Armands Sils

Försäljning / utveckling

070 435 87 57

armands@skandlink.se

Gints Lormanis

Byggnadsingenjör

+371 26254199

gints@skandlink.lv

Rinalds Petjukevics

Arkitekt

+371 26027581

rinalds@skandlink.lv

Guna Aire

Konstruktör

+371 26093114

guna@skandlink.lv

Valentīns Avgustinovičš

Supportansvarig

+371 23779939

support@skandlink.lv

Eliza Jegoruskina

Administration

info@skandlink.se

Rita Vanageļa

Bokföring/fakturor

info@skandlink.se